www.randomrecept.nl
hoofdgerecht
20 - 40 min
eenvoudig
vis
italiaans
(4 pers.)
600 gram
300 gram
1 eetlepel
1 eetlepel
1 eetlepel
1
Was en snij de paprika in schijven, kook ze 4 minuten, laat ze in water afkoelen, giet ze af en breng op smaak met olie, azijn en zout.
Was en snij de courgette in schijven en kook ze in gezouten kookwater, giet ze af en hou ze apart.
Smeer een ovenschaal met olijfolie in, bedek een laag met ansjovis en bedek daarna met courgette, vlokje pecorino kaas en venkelzaad.
Doe de overgebleven ansjovis bovenop de courgette en bedek daarna alles met paneermeel, gemalen peterselie en een vleugje olijfolie en gratineer 10 minuten in de oven.
Zodra de taart lauw is, serveer op een bord samen met de overgebleven courgetschijven en paprikaschijven.