Meer recepten

www.randomrecept.nl

Lattuga stammetje met kalfsvlees

  • Menugang:

    hoofdgerecht

  • Bereidingstijd:

    60+

  • Moeilijkheid:

    gemiddeld

  • Soort:

    vlees

  • Keuken:

    italiaans

Ingrediƫnten

(4 pers.)

  • kalfsvlees

    500 gram

  • lattuga sla

  • wortels

    2

  • selderij

  • ui

    1

  • zout

Bereidingswijze

  • 1 .

    Was en snij de wortels, selderij en ui in stukjes en voeg alles samen in een pan met water, breng water aan de kook en voeg gezouten kalfsvlees toe.

  • 2 .

    Kook op laag vuur voor een uur. Laat vlees uitlekken en maal fijn. Kook in hetzelfde water de lattuga voor enkele minuten. Filter het gekookt water en hou dit apart.

  • 3 .

    Leg de lattuga bladeren op een kom en voeg in het centrum het gemalen vlees toe. Rol de bladeren en bind ze op met keukentouw tot een klein stammetje.

  • 4 .

    Leg de stammetjes in een pan, bedekt met het gefilterde water en laat nog 5 minuten koken.