Draai uw telefoon voor een betere ervaring

Credits

Design

Backend, Frontend

 • Contact

  Je kunt hier contact opnemen met Random Recept. Heb je vragen over recepten of over algemene zaken hier op de website, neem dan gerust contact op met Random Recept.

  info@randomrecept.nl

  Vraag

  &antwoord

  Ik ben op zoek naar een recept op Random Recept.

  Je kunt op twee manieren een recept zoeken: willekeurig of door ons gehele database.

  Hoe voeg ik een recept toe?

  Het is enorm eenvoudig om een recept toe te voegen. Ga naar deze pagina en vul het formulier in. Zorg er wel goed voor dat je geen enkele auteursrechten schendt (recept en foto). Wij vinden originaliteit namelijk heel erg belangrijk.

  Hoe kan ik een recept later terugvinden?

  Je kunt een recept heel eenvoudig toevoegen aan je favorieten. Deze kun je later snel terugvinden. Let er wel op dat je favoriete recepten worden opgeslagen door middel van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid hier.

  Is het mogelijk om een recept printvriendelijk uit te printen?

  Het is zeker mogelijk om een recept printvriendelijk uit te printen. Alleen de meest essentiƫle informatie zullen geprint worden.

  Ik wil graag een recept beoordelen, hoe kan ik dit doen?

  Wanneer je op een recept klikt, krijg je de mogelijkheid om een recept te beoordelen aan de hand van ons sterren beoordelingssysteem. Aan het einde van elke maand maken wij een leuk overzicht van de best beoordeelde recepten en zijn deze terug te zien op de hoofdpagina.

  Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

  Geen zorgen. Als je vraag er niet tussen staat, horen wij deze alsnog heel graag. Je kunt hieronder heel eenvoudig contact opnemen met Random Recept en een vraag stellen. Wij zullen altijd ons best doen om zo snel mogelijk te reageren.

  Stuur een bericht

  Random Recept powered by Alt Online

  Website credits